Geachte heer, mevrouw,

Namens Vereniging Parkmanagement Schiphol Logistics Park breng ik u (als gebruiker of eigenaar binnen SLP West) graag op de hoogte van de start van nieuwe werkzaamheden binnen ons bedrijventerrein.
De aannemer, AW Vessies, van de ontwikkelaar start namelijk vanaf aanstaande maandag 18 mei met de tweede fase van het woonrijp maken.

Deze werkzaamheden bestaan uit de aanleg van de complete berm (trottoirbanden, fiets- en voetpaden en groeninrichting) op de volgende delen:

  • De zuidzijde van de Changiweg, vanaf de Aalsmeerderweg tot aan de rotonde. De bermen rondom de rotonde wordt ook ingericht.
  • De noordzijde van de Changiweg vanaf de Aalsmeerderweg tot aan de bocht richting het viaduct
  • De zuidzijde van de Hanedaweg, vanaf de eerste aansluiting met de Mactanweg tot aan de inrit van Milestone en Thomsen.
  • De zuidzijde van de Mactanweg, vanaf de entree tot aan de eerste aansluiting met de Hanedaweg

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden zal de aannemer af en toe een deel van de weg moeten afzetten. De weg blijft echter altijd open en uw inritten blijven ook altijd bereikbaar.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode medio mei tot en met medio juli. Met uitzondering van de bomen, deze worden in het plantseizoen aan het eind van dit jaar geplant.

Wij begrijpen dat u hinder kunt ondervinden van deze werkzaamheden. Wij vragen uw begrip hiervoor. Bij voorbaat dank daarvoor.

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Jaap van Bezooijen via bezooijen@appm.nl of +31 6 29086712.

Recent nieuws

Deel dit verhaal, kies uw platform!